CMI Dr. Luchian

Viziunea Noastra

Suntem aici pentru a crea un plus de valoare, un mediu profesionist de asistenta medicala si sa imbunatatim sanatatea dumneavostra. Oferim servicii medicale competitive si centrate pe nevoile dumneavostra, axandu-ne pe ultimele informatii medicale si ghiduri. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a mentine siguranta pacientilor si a actului medical.

Misiunea Noastra
  1. Ce facem? Vom aduce un plus valoare seviciilor medicale in obstetrica- ginecologie si urologie
  2. Cum facem? Prin servicii medicale de cea mai buna calitate
  3. Pentru cine facem? O facem pentru pacienti si pentru a creste increderea in serviciile medicale
Programare

Valorile Noastre

Evolutie si dezvoltare continuua

Incercam sa aducem cele mai noi cunostiinte medicale la indemana dumneavoastra.

Calitate

Ne dorim si depunem toate eforturile necesare, astfel incat actul medical sa fie de cea mai buna calitate cu rezultatele asteptate de client.

Respect

Ne bazam activitatea pe corectitudine, respect si transparenta fata de pacient. Incercam sa anticipam asteptarile acestuia si sa le indeplinim.

cabinet ginecologic Ploiesti

Echipa CMI Dr. Luchian

Scopul cabinetului este sa se evidentieze cu ajutorul serviciilor medicale de calitate, asigurate de echipa de medici experimentati si aflati intr-o continuua dezvoltare. Rezultatele eficiente se obtin si cu ajutorul tehnicilor inovative si aparaturii moderne. Ne dorim sa cream un mediu primitor, relaxant si confortabil, de aceea fiecare medic incearca sa stabilieasca o relatie cu fiecare pacient in parte, bazata pe respect si transparenta.

Programare
Medici Profesionisti

Echipa medicala este formata din profesionisti, cu o vasta experienta in domeniu.

Tehnici&Tehnologii Inovative

Tinem pasul cu toate noutatile si inovatiile din domeniul medical, astfel incat actul medical sa fie unul de exceptie, cu rezultate scontate.

Respect si transparenta.

Ne dorim ca relatia pacient - medic sa se bazeze pe respect, transparenta si corectitudine.

Servicii medicale de calitate.

Profesionalismul, experienta si calificarea personalului, aparatura moderna si tehnicile inovative sunt cele ce ne ajuta sa atingem excelenta in acest domeniu.