CMI Dr. Luchian

CMI Dr. Luchian

Intreaga activitate a cabinetului a fost construita in asa fel incat actul medical sa fie unul de calitate, iar relatia pacient-medic sa fie una bazata pe incredere si transparenta. Ne dorim sa oferim un plus de valoare, de aceea cabinetul este unul elegant si primitor. Serviciile medicale sunt centrate pe nevoile dumneavoastra, iar succesul acestora este asigurat si de ultimele informatii si tehnici medicale. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a mentine siguranta pacientilor si a actului medical.


ginecologie Ploiesti

Ginecologie

Investigațiile ginecologice de rutină sunt recomandate oricarei femei, mai ales dupa debutul vietii sexuale, deoarece pot fi identificate din timp unele afecțiuni sau stări anormale. Pentru a putea pune un diagnostic corect si din timp, este necesar a se efectua o serie de analize si investigatii periodic:

Afla mai multe

monitorizare sarcina Prahova

Sarcina & Nasterea

Prima consultatie in sarcina este, cel mai probabil, programata după ce menstruatia a intarziat si un test de sarcina a ieșit pozitiv.In cadrul acestei consultatii se investiga istoricul medical, se vor recomanda analize de sange, se va efectua un examen ginecologic complet si bineințeles se va efectua prima ecografie din sarcina.

Afla mai multe
Echipa medicala cu o vasta experienta in domeniu.
Tehnici & Tehnologii inovative si eficiente.
Relatie pacient - medic bazata pe respect si transparenta.
Garantia actului medical datorita experientei, dedicarea medicilor si aparaturii moderne.